Oferta dla firm
Jogurt naturalny 3kg
Jogurt naturalny 10kg
Mleko w proszku uzyskuje się w procesie dwustopniowego usuwania wody z płynnego mleka. Pierwszym etapem jest zagęszczenie surowca, a następnie suszenie na wieży suszarniczej metodą rozpyłową. Polega ona na mechanicznym rozpyleniu mleka zagęszczonego w specjalnej wieży, gdzie w zetknięciu z gorącym powietrzem, - następuje odparowanie wody z opadających kropelek mleka. Gotowy proszek poddany jest następnie schłodzeniu. Mleko w proszku pełne i odtłuszczone produkujemy metodą rozpyłową z najwyższej jakości surowca. Dzięki ciągłej i systematycznej kontroli procesu technologicznego uzyskujemy produkt o najwyższych parametrach jakościowych, który cieszy się dużym zainteresowaniem klientów z kraju i zagranicy. Produkowane przez nas mleko w proszku pełne i odtłuszczone z powodzeniem eksportujemy zarówno do krajów Unii Europejskiej jak i odległych krajów całego świata.
Mleko w proszku odtłuszczone
Wartość energetyczna w 100 g: 1507 kJ (360kcal)
Mleko w proszku pełne
Wartość energetyczna w 100 g: 2052 kJ (490 kcal)
Mleko spożywcze 2% 5l
Masło ekstra blok 25 kg
Wartość energetyczna w 100g: 3126kJ (746kcal)
Śmietanka kremowa 30%
Śmietanka kujawska 12 % wiaderko 10L
Śmietanka kujawska 12 % wiaderko 3L
Śmietanka kujawska 18 % wiaderko 3L
Twaróg sernikowy półtłusty 10L